Ochrana osobních údajů podle GDPR LIVE

 

 

PRAKTICKÉ INFORMACE
Nejbližší daňová povinnost
14.4.2020 - podání bankovního příkazu k úhradě zálohy silniční daně za I. čtvrtletí
Kurzy měn 8.4.2020
 1 EUR27,2 CZK (-0,01)
 1 USD25,02 CZK (+0,03)
 1 GBP30,93 CZK (+0,05)
 100 RUB33,13 CZK (+0,17)
 100 JPY22,98 CZK (+0,03)
Další měny
Sazby ČNB
2T Repo sazba1 % platnost od 27.3.2020
Diskontní sazba0,05 % platnost od 27.3.2020
Lombardní sazba2 % platnost od 27.3.2020
vývoj
Cestovní náhrady
od 1. 1. 2020
Stravné v ČR  87 Kč
Stravné v SR  35 EUR
Náhrada za vozidlo 4,20 Kč/km
Náhrada za PHM - Natural 95 32,00 Kč/l
ostatní

 

 

PLATEBNÍ METODY
Platební metody

 

plné znění evropského nařízení

Ke stažení je potřeba se přihlásit

 

PDF ke stažení

 

 

Aktuality

Novinky na portále:

  • nové vzorové smlouvy, šablony a směrnice,
  • ptejte se neomezeně našich autorů - odpověď je pro předplatitele zdarma,
  • reagujeme na vyvíjející se legislativu.
Nejnovější

Ochrana osobních údajů a minimalizace kybernetických hrozeb při práci z domova

8.4.2020, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Základní pravidla a doporučení pro zaměstnavatele ohledně ochrany osobních údajů. V souvislosti s rozšířením práce z domova vznikají různá bezpečnostní rizika. Současně situace klade zvýšené nároky na zaměstnavatele, aby zajistili dostatečnou informovanost ...
více

Zpracování osobních údajů o zdravotním stavu zaměstnanců

7.4.2020, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Může zaměstnavatel v současné situaci zjišťovat údaje o zdravotním stavu zaměstnanců např. při nástupu do práce? Zákoník práce obecně ukládá zaměstnavateli povinnost vytvářet bezpečné a zdraví neohrožující pracovní prostředí a pracovní podmínky vhodnou ...
více
Nejčtenější

Vzor - Souhlas se zpracováním osobních údajů a poučení subjektu údajůGarance

1.2.2018, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer
Já, níže podepsaný/á Jméno a příjmení ………………………………………………………..…………………………………….. Narozen/á ………………………………………………………..…………………………………….. Bytem ………………………………………………………..…………………………………….. (dále jen „ Subjekt údajů ”) uděluji tímto společnosti Alfa, s. r. o. , ...
více

Vzor - Záznamy správce o činnostech zpracování osobních údajůGarance

12.2.2018, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer
Záznamy správce o činnostech zpracování osobních údajů podle čl. 30 odst. 1 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „ Nařízení ”), vedené společností: ...
více

Vzor - Smlouva o zpracování osobních údajůGarance

9.2.2018, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer
Smlouva o zpracování osobních údajů uzavřená mezi: Alfa, s. r. o. se sídlem Horoměřická 12, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 123 45 546 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 12458 zastoupená Ing. ...
více
SEMINÁŘE - AKTUÁLNÍ NABÍDKA