Ochrana osobních údajů podle GDPR LIVE

 

 

PRAKTICKÉ INFORMACE
Nejbližší daňová povinnost
25.5.2020 - podání přiznání k DPH za duben

Další povinnosti tohoto dne...
Kurzy měn 22.5.2020
 1 EUR27,21 CZK (-0)
 1 USD24,95 CZK (+0,22)
 1 GBP30,38 CZK (+0,13)
 100 RUB34,92 CZK (+0,03)
 100 JPY23,2 CZK (+0,23)
Další měny
Sazby ČNB
2T Repo sazba0,25 % platnost od 11.5.2020
Diskontní sazba0,05 % platnost od 11.5.2020
Lombardní sazba1 % platnost od 11.5.2020
vývoj
Cestovní náhrady
od 1. 1. 2020
Stravné v ČR  87 Kč
Stravné v SR  35 EUR
Náhrada za vozidlo 4,20 Kč/km
Náhrada za PHM - Natural 95 32,00 Kč/l
ostatní

 

 

PLATEBNÍ METODY
Platební metody

 

plné znění evropského nařízení

Ke stažení je potřeba se přihlásit

 

PDF ke stažení

 

 

Aktuality

Novinky na portále:

  • nové vzorové smlouvy, šablony a směrnice,
  • ptejte se neomezeně našich autorů - odpověď je pro předplatitele zdarma,
  • reagujeme na vyvíjející se legislativu.
Nejnovější

Měření teploty při vstupu na pracoviště v době koronavirové pandemie

14.5.2020, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů
Praha, 12. května Může zaměstnavatel měřit tělesnou teplotu svých zaměstnanců a dalších osob při vstupu na pracoviště? Odpověď na dotaz, se kterým se v posledních měsících často setkává, zveřejnil na svých webových stránkách Úřad pro ochranu osobních údajů. ...
více
Nejčtenější

Vzor - Souhlas se zpracováním osobních údajů a poučení subjektu údajůGarance

1.2.2018, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer
Já, níže podepsaný/á Jméno a příjmení ………………………………………………………..…………………………………….. Narozen/á ………………………………………………………..…………………………………….. Bytem ………………………………………………………..…………………………………….. (dále jen „ Subjekt údajů ”) uděluji tímto společnosti Alfa, s. r. o. , ...
více

Vzor - Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů z pohledu GDPRGarance

13.10.2018, Mgr. Jan Vácha, Zdroj: Verlag Dashöfer
1.1 Společnost XY [následují identifikační údaje společnosti] se jako zaměstnavatel rozhodla z pozice správce ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ”) zpracovávat osobní údaje svých zaměstnanců v rozsahu širším, než vyžaduje…
více

Vzor - Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPRGarance

1.3.2019, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková,, Zdroj: Verlag Dashöfer
Tímto potvrzuji a uděluji Společenství vlastníků ………………….., IČO: ………………….., se sídlem ………………….. (dále jen „Společenství“), souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro účely zajišťování správy domu a pozemku za níže uvedených…
více
SEMINÁŘE - AKTUÁLNÍ NABÍDKA