dnes je 26.11.2022

Ochrana osobních údajůGarance

13.10.2016, Mgr. Milan Vaňkát, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ochrana osobních údajů

7.10.2015, Mgr. Adriana Kvítková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyjádření Úřadu pro ochranu osobních údajů k vydávání osvědčení o ochraně osobních údajů podle GDPRGarance

12.7.2017, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

Úkoly pověřence pro ochranu osobních údajůGarance

20.4.2018, Mgr. Ing. Zdeňka Kůsová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Porušení zákona o ochraně osobních údajůGarance

26.1.2017, Mgr. Milan Vaňkát, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor - Směrnice o ochraně osobních údajůGarance

31.8.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Posouzení vlivu na ochranu osobních údajůGarance

16.10.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Musíme mít pověřence pro ochranu osobních údajůGarance

22.3.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor - Směrnice o ochraně osobních údajů pro školyGarance

15.3.2021, PaedDr. František Havelka, PhD., Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a ochrana osobních údajů v české legislativěZáznam

24.1.2018, Bc. Ilona Bartovská, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:59:13

Ochrana osobních údajů a soukromí v běžném životěGarance

1.4.2019, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor - Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajůGarance

26.4.2018, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinné jmenování pověřence pro ochranu osobních údajůGarance

16.4.2018, Mgr. Ing. Zdeňka Kůsová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní povinnosti pověřence pro ochranu osobních údajůGarance

18.4.2018, Mgr. Ing. Zdeňka Kůsová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Evropský orgán ochrany osobních údajůGarance

29.7.2019, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vedení personální agendy a ochrana osobních údajů zaměstnanceZáznam

18.12.2014, JUDr. Jaroslav Stránský, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:00:13

Jak se připravit na nové nařízení o ochraně osobních údajů - 5. dílGarance

10.4.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak se připravit na nové nařízení o ochraně osobních údajů - 1. dílGarance

26.3.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Sdělení předsedkyně Úřadu pro ochranu osobních údajů k vyžadování souhlasu

5.9.2018, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

V čem spočívá funkce pověřence pro ochranu osobních údajů ve školách?Garance

31.5.2018, JUDr. Eva Mendrok, LL.M, Mgr. Tomáš Vavro, Mgr. Marek Zeman, Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak se připravit na nové nařízení o ochraně osobních údajů - 3. dílGarance

3.4.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak se připravit na nové nařízení o ochraně osobních údajů - 4. dílGarance

6.4.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak se připravit na nové nařízení o ochraně osobních údajů - 2. dílGarance

29.3.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

GDPR a rizika ochrany osobních údajů v sociálních službáchGarance

13.7.2018, JUDr. Karel Zuska, AK Holec, Zuska a partneři, Zdroj: Verlag Dashöfer

Digitální dveřní kukátka se záznamem z pohledu ochrany osobních údajůArchiv

16.9.2016, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Změny v oblasti ochrany osobních údajů v důsledku GDPR a jejich dopad ve zdravotnictvíGarance

1.10.2017, JUDr. Magda Vavrušková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor - Vnitřní směrnice SVJ k ochraně osobních údajů dle GDPRGarance

8.3.2019, Mgr. Adriana Kvítková, Mgr. Alexandra Javoreková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kamerový záznam jako důvod pro výpověď z pracovního poměruGarance

15.2.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Desatero omylů o obecném nařízení (GDPR)Garance

25.5.2017, Úřad pro ochranu osobních údajů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Instalace kamery na rodinný penzionGarance

21.11.2017, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kamery ve zdravotnických zařízeníchGarance

8.3.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nová pravidla zpracovávání osobních údajůGarance

6.6.2016, Mgr. Matěj Daněk, Zdroj: Verlag Dashöfer

Desatero omylů o obecném nařízení (GDPR)Garance

25.5.2017, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

GDPR a role ÚOOÚGarance

19.6.2017, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

Povinnosti podle Obecného nařízeníZáznam

12.10.2017, Bc. Ilona Bartovská, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:00:10

Jak správně postupovat proti dlužníkovi a je možné domluvit se proti němu s ostatními?Garance

18.12.2017, Mgr. Alžběta Chovancová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Několik postřehů k GDPRGarance

28.5.2017, Mgr. David Burian, Mgr. Zuzana Radičová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ověření souladu praxe zpracování osobních údajů s požadavky GDPRGarance

29.8.2018, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...